MURİÇ'TE SON DAKİKA GELİŞMESİ

Spor 28.01.2022 - 15:38, Güncelleme: 28.01.2022 - 15:38
 

MURİÇ'TE SON DAKİKA GELİŞMESİ

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe'nin yeniden kadrosuna katmak istediği Vedat Muriç, İspanya yolcusu... İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Kosovalı golcü, La Liga ekibi Mallorca'ya kiralandı.  Haberde; Vedat'ın performansından memnun olmayan Lazio'nun da bunun ardından gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı ve en iyi şartları sunan Mallorca ile anlaştığı vurgulandı. Corriere dello Sport, Lazio Sportif Direktörü Tare'nin "Muriqi için Mallorca ile görüşüyoruz. Ancak henüz net bir anlaşma yok" sözlerine yer verse de, transferin 300 bin euro kiralama bedeli ve 12 milyon euro satın alma opsiyonuyla tamamlandığını duyurdu. İspanyol gazetesi AS da, transfer girişimini doğruladı ve Kosovalı golcünün resmi imzayı atacağının altını çizdi. 
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe'nin yeniden kadrosuna katmak istediği Vedat Muriç, İspanya yolcusu...
İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Kosovalı golcü, La Liga ekibi Mallorca'ya kiralandı.  Haberde; Vedat'ın performansından memnun olmayan Lazio'nun da bunun ardından gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı ve en iyi şartları sunan Mallorca ile anlaştığı vurgulandı. Corriere dello Sport, Lazio Sportif Direktörü Tare'nin "Muriqi için Mallorca ile görüşüyoruz. Ancak henüz net bir anlaşma yok" sözlerine yer verse de, transferin 300 bin euro kiralama bedeli ve 12 milyon euro satın alma opsiyonuyla tamamlandığını duyurdu. İspanyol gazetesi AS da, transfer girişimini doğruladı ve Kosovalı golcünün resmi imzayı atacağının altını çizdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.