AK PARTİNİN KALESİNDE İSTİFALAR!

Siyaset 13.09.2019 - 21:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİNİN KALESİNDE İSTİFALAR!

AK Parti'den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu'nun istifa kararı sonrası AK Parti Konya eski Milletvekili Ömer Ünal'da partisinden istifa etti. AK Parti'nin kalesi Konya'da Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket ettiği bilinen eski İl Başkanı Musa Arat, eski vekiller Kerim Özkul ve Mustafa Baloğlu'nun da istifa hazırlığında olduğu öğrenildi. AK Parti’den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu’nun istifa kararı almasının ardından AK Partili birçok isim istifa karar aldı. Davutoğlu’nun istifasından sonra AK Parti Eski Milletvekilleri İbrahim Turan ve Feramuz Üstün’ün istifasının ardından son bir istifa haberi de AK Parti’nin kalesi Konya’dan geldi. AK Parti Konya eski milletvekili Ömer Ünal partisinden istifa etti. Konya’da Davutoğlu ile birlikte hareket eden eski il başkanı Musa Arat, eski vekillerden Kerim Özkul ve Mustafa Baloğlu’nun da istifa hazırlığında olduğu öğrenildi. kaynak:müslümevci-sözcü

AK Parti'den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu'nun istifa kararı sonrası AK Parti Konya eski Milletvekili Ömer Ünal'da partisinden istifa etti. AK Parti'nin kalesi Konya'da Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket ettiği bilinen eski İl Başkanı Musa Arat, eski vekiller Kerim Özkul ve Mustafa Baloğlu'nun da istifa hazırlığında olduğu öğrenildi.


AK Parti’den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu’nun istifa kararı almasının ardından AK Partili birçok isim istifa karar aldı. Davutoğlu’nun istifasından sonra AK Parti Eski Milletvekilleri İbrahim Turan ve Feramuz Üstün’ün istifasının ardından son bir istifa haberi de AK Parti’nin kalesi Konya’dan geldi.
AK Parti Konya eski milletvekili Ömer Ünal partisinden istifa etti. Konya’da Davutoğlu ile birlikte hareket eden eski il başkanı Musa Arat, eski vekillerden Kerim Özkul ve Mustafa Baloğlu’nun da istifa hazırlığında olduğu öğrenildi.
kaynak:müslümevci-sözcü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.