AK PARTİLİLİLERİN VE YETİŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Yaşam 29.01.2021 - 08:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİLİLERİN VE YETİŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ak Partinin tanınan, sevilen ve önemli isimlerinden birisi olan Ak Parti  Adıyaman eski Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş’in babası Av. Yusuf Yetiş yaşamnı yitirdi.. Adıyaman Barosu eski Başkanlarından Avukat Yusuf Yetiş'in vefat haberi Ak Partililer ve Adıyamanlılar arasında büyük bir üzüntü oluşturdu.. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ak Partinin tanınan, sevilen ve önemli isimlerinden birisi olan Ak Parti  Adıyaman eski Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş’in babası Av. Yusuf Yetiş yaşamnı yitirdi..

Adıyaman Barosu eski Başkanlarından Avukat Yusuf Yetiş'in vefat haberi Ak Partililer ve Adıyamanlılar arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..

Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.