MHP GEBZE BAŞKANI DUALARLA GÖREVE BAŞLADI

Siyaset 22.08.2021 - 19:14, Güncelleme: 22.08.2021 - 19:26
 

MHP GEBZE BAŞKANI DUALARLA GÖREVE BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
MHP Gebze İlçe Başkanlığına yeni yapılan atama ile göreve başlayan Bülent Özdemir'in düzenlemiş olduğu Kur'an Tilaveti programına, AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı da üst düzeyde katılım sağladı.. MHP Kocaeli il başkanı Yunus Emre Kurt ve milletvekili Saffet Sancaklı'nın da geldiği programa Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimimiz ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanması münesebetiyle Başkan Özdemir'in  düzenlemiş olduğu Kur'an Tilaveti programına katılım sağladı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Gebze İlçe Başkanlığına yeni yapılan atama ile göreve başlayan Bülent Özdemir'in düzenlemiş olduğu Kur'an Tilaveti programına, AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı da üst düzeyde katılım sağladı..

MHP Kocaeli il başkanı Yunus Emre Kurt ve milletvekili Saffet Sancaklı'nın da geldiği programa Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve yönetimimiz ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanlığına atanması münesebetiyle Başkan Özdemir'in  düzenlemiş olduğu Kur'an Tilaveti programına katılım sağladı..
Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.