AK PARTİLİLER MEHMET ALİ OKUR İLE NE KONUŞTULAR?

11.07.2020 - 06:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİLER MEHMET ALİ OKUR İLE NE KONUŞTULAR?

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur şimdi TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin hem yönetim kurulu başkanlığı hem de Genel Müdürlüğü görevlerinin başında.. Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih İşlek, AK Parti Gebze eski İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Kuş ve Ramazan Vural dün Ak Parti eski milletvekili ve yeni teknoloji yöneticisi Mehmet Ali Okur'u MARTEK A.Ş'de ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler.. Yavuz Kuş bu görüşmeyi sosyal medya sayfasından "Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ali Okur Beyi makamında ziyaret ettik. Pandemi sonrası MARTEK özelinde Teknoloji ve Girişimcilik üzerine önemli değerlendirmeler yaptık. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.." açıklaması ile paylaştı..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur şimdi TÜBİTAK'a bağlı MARTEK A.Ş'nin hem yönetim kurulu başkanlığı hem de Genel Müdürlüğü görevlerinin başında..

Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih İşlek, AK Parti Gebze eski İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Kuş ve Ramazan Vural dün Ak Parti eski milletvekili ve yeni teknoloji yöneticisi Mehmet Ali Okur'u MARTEK A.Ş'de ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler..

Yavuz Kuş bu görüşmeyi sosyal medya sayfasından "Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ali Okur Beyi makamında ziyaret ettik. Pandemi sonrası MARTEK özelinde Teknoloji ve Girişimcilik üzerine önemli değerlendirmeler yaptık. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.." açıklaması ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.