GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ COVİD-19'A YAKALANDI

Siyaset 09.01.2022 - 08:37, Güncelleme: 09.01.2022 - 08:37
 

GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ COVİD-19'A YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Talip Demir'in kendisini rahatsız hissetmesi üzerine yaptırdığı covid-19 testi pozitif çıktı.. Talip Demir bu üzücü haberi sosyal medya sayfasından "Bağışıklığımızı aşı ile güçlendirdik” derken Corona ile tanıştık.  Misafiri severim fakat bu sefer değil. Çok şükür hafif geçiyor. Aşı olmayı ihmal etmeyelim." ifadeleri ile duyurdu.. Talip Demir ve tüm koronavirüsü hastalarına acil şifalar diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Talip Demir'in kendisini rahatsız hissetmesi üzerine yaptırdığı covid-19 testi pozitif çıktı..

Talip Demir bu üzücü haberi sosyal medya sayfasından "Bağışıklığımızı aşı ile güçlendirdik” derken Corona ile tanıştık.  Misafiri severim fakat bu sefer değil. Çok şükür hafif geçiyor. Aşı olmayı ihmal etmeyelim." ifadeleri ile duyurdu..

Talip Demir ve tüm koronavirüsü hastalarına acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.