AK PARTİLİ PEHLİVAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OLDU

Siyaset 13.01.2021 - 18:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ PEHLİVAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OLDU

CHP'li İzmir Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un “zimmet ve irtikap” suçlamasıyla hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle tutuklanması ardından yapılan başkanvekilliği seçimi için CHP'li Deniz Karakurt ve Ak Partili Aydın Pehlivan başkanvekilliği için yarıştı.. İzmir'in Menemen ilçe Belediyesi Başkan Vekili için kura çekimi yapıldı. Kuradan Ak Parti adayı Aydın Pehlivan çıktı. Pehlivan kura sonrası yaptığı açıklamada "Hedefim 200 bin kişiden Allah'ın rızasını almak. 22 yıllık bir hasreti sonlandırmış olduk" dedi. 

CHP'li İzmir Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un “zimmet ve irtikap” suçlamasıyla hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle tutuklanması ardından yapılan başkanvekilliği seçimi için CHP'li Deniz Karakurt ve Ak Partili Aydın Pehlivan başkanvekilliği için yarıştı..

İzmir'in Menemen ilçe Belediyesi Başkan Vekili için kura çekimi yapıldı. Kuradan Ak Parti adayı Aydın Pehlivan çıktı. Pehlivan kura sonrası yaptığı açıklamada "Hedefim 200 bin kişiden Allah'ın rızasını almak. 22 yıllık bir hasreti sonlandırmış olduk" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.