AK PARTİLİ METİNER: ''AĞIRIMA GİDİYOR''

Siyaset 12.01.2021 - 08:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ METİNER: ''AĞIRIMA GİDİYOR''

Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Metiner paylaşımında, AK Partili gözüküp muhaliflerin tarafından AK P’artiye tavsiyeler verenler olduğunu belirtti.. AK Partili Metiner paylaşımında, “Birilerinin şu tavrı fena halde ağrıma gidiyor: ‘Reis’ten yana garantiliyim. Muhalefete zeytin dalı uzatayım. Arada muhaliflerin kimi eleştirilerine de katılayım. Dahası Reis’e ve Ak Parti’ye tavsiyeler verme pozisyonuna geçeyim.’ Her dönemin adamı olma ve herkesi idare etme” ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım:  

Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Metiner paylaşımında, AK Partili gözüküp muhaliflerin tarafından AK P’artiye tavsiyeler verenler olduğunu belirtti..

AK Partili Metiner paylaşımında, “Birilerinin şu tavrı fena halde ağrıma gidiyor: ‘Reis’ten yana garantiliyim. Muhalefete zeytin dalı uzatayım. Arada muhaliflerin kimi eleştirilerine de katılayım. Dahası Reis’e ve Ak Parti’ye tavsiyeler verme pozisyonuna geçeyim.’ Her dönemin adamı olma ve herkesi idare etme” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.