Ak Partili eski yönetici İdris Demir fena posta koydu!

Siyaset 06.08.2020 - 13:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ak Partili eski yönetici İdris Demir fena posta koydu!

KH/CENGİZYUCAK 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan aday adayı olan Ak Parti Kocaeli eski İl Yönetim Kurulu üyesi İdris Demir, facebook sayfasından yaptığı açıklamada isim vermeden Ak Parti içindeki bazılarına fena posta koydu.. İŞTE İDRİS DEMİR'İN O UYARISI "Bugüne gelinene kadar Çok ciddi bedeller ödendi. Bugün hiç kimse kendi menfaati için ahkâm kesmeye kendine paye çıkarmaya, kendini Ak partimizden üstün güçlü görmeye, Ak partiyi ve kutlu davamızı yıpratmaya, kendi çıkarlarını önde tutmaya, Liderimiz Genel başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı yoracak, yalnızlaştıracak yıpratacak hareket ve düşünce içine girmeye, girenlerle kolkola yan yana olmaya, onlarla her ne sebepten olursa olsun dolaylı ve ya direk görüşmeye kalkmasın. Ak parti ve Erdoğan düşmanlarıyla aralarına mesafe koysun, koymazlarsa biride bir gün kalkar onlara kes lan der. Demedi demeyin Selâm ve dua ile"

KH/CENGİZYUCAK 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan aday adayı olan Ak Parti Kocaeli eski İl Yönetim Kurulu üyesi İdris Demir, facebook sayfasından yaptığı açıklamada isim vermeden Ak Parti içindeki bazılarına fena posta koydu..

İŞTE İDRİS DEMİR'İN O UYARISI
"Bugüne gelinene kadar Çok ciddi bedeller ödendi. Bugün hiç kimse kendi menfaati için ahkâm kesmeye kendine paye çıkarmaya, kendini Ak partimizden üstün güçlü görmeye, Ak partiyi ve kutlu davamızı yıpratmaya, kendi çıkarlarını önde tutmaya, Liderimiz Genel başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı yoracak, yalnızlaştıracak yıpratacak hareket ve düşünce içine girmeye, girenlerle kolkola yan yana olmaya, onlarla her ne sebepten olursa olsun dolaylı ve ya direk görüşmeye kalkmasın. Ak parti ve Erdoğan düşmanlarıyla aralarına mesafe koysun, koymazlarsa biride bir gün kalkar onlara kes lan der. Demedi demeyin Selâm ve dua ile"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.