AK PARTİLİ ESKİ MİLLETVEKİLİ KAFLI VİRÜSE YAKALANDI

08.11.2020 - 21:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ ESKİ MİLLETVEKİLİ KAFLI VİRÜSE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ  AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Avukat Cemalettin Kaflı koronavirüse yakalandı. AK Parti 25. Dönem Kocaeli Milletvekili Avukat Cemalettin Kaflı, geçtiğimiz Cuma günü yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.  Kaflı’nın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladığı paylaşımında ailesinden başka kimse de koronavirüs testinin pozitif çıkmadığını kendisinin de evinde karantinada olacağını da belirtti.

KOCAELİ HABERİ  AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Avukat Cemalettin Kaflı koronavirüse yakalandı.

AK Parti 25. Dönem Kocaeli Milletvekili Avukat Cemalettin Kaflı, geçtiğimiz Cuma günü yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

 Kaflı’nın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladığı paylaşımında ailesinden başka kimse de koronavirüs testinin pozitif çıkmadığını kendisinin de evinde karantinada olacağını da belirtti.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.