AK PARTİLİ ESKİ BAKAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 02.10.2020 - 14:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ ESKİ BAKAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Eski Bakan Zeki Ergezen yaşamını yitirdi! Oğlu twitterdan haberi verdi Bir süredir Başkent Hastanesi'nde tedavi gören eski bakanlardan Zeki Ergezen bugün yaşama veda etti. Zeki Ergezen, pazar günü memleketi Ahlat'ta toprağa verilecek. 70 yaşında hayata gözlerini yuman Zeki Ergezen'in ölüm haberini oğlu Muaz Ergezen twitter hesabından duyurdu. Muaz Ergezen 'Babamı kaybettik' diyerek "İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Babm Zeki Ergezen’i Ankara Başkent hastanesinde kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin"  dedi.. Zeki Ergezen kimdir? Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapan Zeki Ergezen 2 Aralık 1949'da Bitlis Ahlat'ta doğdu. Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mimarlık Bölümü'nü bitiren Zeki Ergezen, Bitlis ve Muş'ta Bayındırlık İI Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Dairesi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi olan Zeki Ergezen, 19, 20, 21 ve 22. Dönem Bitlis Milletvekili. 20. Dönem'de TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevine seçildi. 58 ve 59. Hükümetlerde Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapan Zeki Ergezen evli ve 4 çocuk babasıydı.   

Eski Bakan Zeki Ergezen yaşamını yitirdi! Oğlu twitterdan haberi verdi

ResimBir süredir Başkent Hastanesi'nde tedavi gören eski bakanlardan Zeki Ergezen bugün yaşama veda etti. Zeki Ergezen, pazar günü memleketi Ahlat'ta toprağa verilecek.

70 yaşında hayata gözlerini yuman Zeki Ergezen'in ölüm haberini oğlu Muaz Ergezen twitter hesabından duyurdu. Muaz Ergezen 'Babamı kaybettik' diyerek "İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Babm Zeki Ergezen’i Ankara Başkent hastanesinde kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin"  dedi..

Zeki Ergezen kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapan Zeki Ergezen 2 Aralık 1949'da Bitlis Ahlat'ta doğdu. Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mimarlık Bölümü'nü bitiren Zeki Ergezen, Bitlis ve Muş'ta Bayındırlık İI Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Dairesi Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi olan Zeki Ergezen, 19, 20, 21 ve 22. Dönem Bitlis Milletvekili. 20. Dönem'de TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevine seçildi. 58 ve 59. Hükümetlerde Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapan Zeki Ergezen evli ve 4 çocuk babasıydı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.