AK PARTİLİ BELEDİYELER ADINA GÜZEL HABER

22.09.2020 - 15:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ BELEDİYELER ADINA GÜZEL HABER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki twitter sayfasından yaptığı açıklamada Ak Partili Belediyelerin uzaktan eğitim sürecine, ihtiyaç sahiplerine yapacakları tablet bilgisayar dağıtımları ile destek vereceklerini duyurdu.. İşte Özhaseki'nin yaptığı o açıklama; "AK Belediyelerimiz “Gönül Belediyeciliği” ilkemizin hakkını veriyor. Pandemi süresince vatandaşlara hizmette adeta yeni bir çığır açan AK Belediyelerimiz, Milli Eğitim Bakanlığımıza ve uzaktan eğitimde dezavantajlı olan yavrularımıza destek olmak için yeni bir kampanya başlattı. AK Belediyelerimiz; öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu başta tablet, bilgisayar, televizyon olmak üzere; birçok ekipman desteği sağlayacak. Ayrıca AK Belediyelerimiz imkanları ölçüsünde servis, EBA Destek Merkezlerine internet, kırtasiye, görüntü ve ses sistemi desteği verecek."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki twitter sayfasından yaptığı açıklamada Ak Partili Belediyelerin uzaktan eğitim sürecine, ihtiyaç sahiplerine yapacakları tablet bilgisayar dağıtımları ile destek vereceklerini duyurdu..

İşte Özhaseki'nin yaptığı o açıklama;

"AK Belediyelerimiz “Gönül Belediyeciliği” ilkemizin hakkını veriyor. Pandemi süresince vatandaşlara hizmette adeta yeni bir çığır açan AK Belediyelerimiz, Milli Eğitim Bakanlığımıza ve uzaktan eğitimde dezavantajlı olan yavrularımıza destek olmak için yeni bir kampanya başlattı.
AK Belediyelerimiz; öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu başta tablet, bilgisayar, televizyon olmak üzere; birçok ekipman desteği sağlayacak. Ayrıca AK Belediyelerimiz imkanları ölçüsünde servis, EBA Destek Merkezlerine internet, kırtasiye, görüntü ve ses sistemi desteği verecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.