AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI KORONAVİRÜSTEN VEFAT ETTİ

Yaşam 03.11.2020 - 22:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI KORONAVİRÜSTEN VEFAT ETTİ

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavisi devam eden Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal hayatını kaybetti. Afyon Valisi Gökmen Çiçek acı haberi twitter'dan "Akharım Belediye Başkanımız Sayın Eşref ÜNSAL bir süredir tevadi gördüğü hastanede Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ile dost ve yakınlarına başsağlığı dilerim." sözleri ile duyurdu..

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavisi devam eden Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal hayatını kaybetti.

Afyon Valisi Gökmen Çiçek acı haberi twitter'dan "Akharım Belediye Başkanımız Sayın Eşref ÜNSAL bir süredir tevadi gördüğü hastanede Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ile dost ve yakınlarına başsağlığı dilerim." sözleri ile duyurdu..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.