AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI KORANAVİRÜSE YAKALANDI

09.09.2020 - 14:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI KORANAVİRÜSE YAKALANDI

Sinop’un Ak Partili Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını ve hastanede tedaviye alındığını duyurdu. Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, halsizlik ve ateş şikayetleri üzerine hastaneye başvurdu. Başkan Çakıcı'ya yapılan Covid-19 testi, pozitif çıktı. Hastanede tedaviye alınan Çakıcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Koronavirüs şüphesiyle yaptırmış olduğum test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim. Sağlık durumum çok şükür ki gayet iyi. Boyabat Devlet Hastanemizde tedavim devam ediyor. Dualarınızla birlikte en kısa sürede sağlığıma kavuşacağım inşallah" dedi.

Sinop’un Ak Partili Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını ve hastanede tedaviye alındığını duyurdu.

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, halsizlik ve ateş şikayetleri üzerine hastaneye başvurdu. Başkan Çakıcı'ya yapılan Covid-19 testi, pozitif çıktı. Hastanede tedaviye alınan Çakıcı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Koronavirüs şüphesiyle yaptırmış olduğum test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim. Sağlık durumum çok şükür ki gayet iyi. Boyabat Devlet Hastanemizde tedavim devam ediyor. Dualarınızla birlikte en kısa sürede sağlığıma kavuşacağım inşallah" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.