AK PARTİLİ BAŞKAN TÜM TÜRKİYE'YE GAZOZ İÇİRECEK

04.07.2020 - 15:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİLİ BAŞKAN TÜM TÜRKİYE'YE GAZOZ İÇİRECEK

KH/CENGİZYUCAK 2004 yerel seçimlerinde DP adayı olarak seçim kazanarak Karamürsel belediye başkanı olan İsmail Yıldırım, 2009 seçimlerini de yine DP'den kazanınca, 2010 yılında AK Parti'nin Kocaeli İl merkezinde düzenlediği miting töreninde dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet takmasıyla Ak Parti'ye katıldı. Ak Partili Başkan İsmail Yıldırım’ın, Belediye başkanlığının 165. yılında ve Karamürsel’in 4 Temmuz kurtuluş gününde Karamürsel Gazozunu içeçek menümüze soktuğunu ve yakında tüm Türkiye'ye bu gazozu içireceğini açıkladı.. Bugün gerçekleştirilen Karamürsel Gazozu’nun lansmanına ilgi yüksek oldu. Başkan Yıldırım gazozun satışından elde edilecek gelirin ilçedeki kız çocuklarının eğitimi için kullanılacağını söyledi TÜM TÜRKİYE'YE BU GAZOZU İÇECEK Karamürsel Gazoz’nun tanıtımı Başkan İsmail Yıldırım başta olmak üzere AK Parti milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, ilçe kaymakamı Osman Canbaba, ilçe müdürleri, siyasi parti başkanları, dernek başkanları, meclis üyeleri ile ilçe halkının katılımıyla gerçekleşti. İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunan başkan Yıldırım ve beraberindeki heyet ardından sahilde bulunan Botanik Çay Bahçesi’nin yanında, Bosna Sebili yanındaki alanda gerçekleşen törene geçti. Tören alanı Karamürsel Gazozu fotoğraflarıyla, afişleriyle süslenirken, bir ağaca da Karamürsel Gazozu asılarak teşhir edildi. Katılımcılar, Başkan Yıldırım’ın, bir tarihi canlandırmasından dolayı oldukça mutluydu. Törende konuşan Başkan Yıldırım, “Karamürsel Gazozu’nu tekrar gün yüzüne çıkarmak istedik. Belediyemizin imkanlarını seferber ederek ilçemize bir marka kazandırdık. Tarihe ve dünyaya mal olmuş Karamürsel sepetimizin yanından Karamürsel Gazozu da çok sevilecek. Bu projeye sahip çıkalım. İnanıyorum ki sadece Karamürsel ve Kocaeli değil, bir gün tüm Türkiye Karamürsel gazozu içecek” dedi.

KH/CENGİZYUCAK 2004 yerel seçimlerinde DP adayı olarak seçim kazanarak Karamürsel belediye başkanı olan İsmail Yıldırım, 2009 seçimlerini de yine DP'den kazanınca, 2010 yılında AK Parti'nin Kocaeli İl merkezinde düzenlediği miting töreninde dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet takmasıyla Ak Parti'ye katıldı.

Ak Partili Başkan İsmail Yıldırım’ın, Belediye başkanlığının 165. yılında ve Karamürsel’in 4 Temmuz kurtuluş gününde Karamürsel Gazozunu içeçek menümüze soktuğunu ve yakında tüm Türkiye'ye bu gazozu içireceğini açıkladı..

Bugün gerçekleştirilen Karamürsel Gazozu’nun lansmanına ilgi yüksek oldu. Başkan Yıldırım gazozun satışından elde edilecek gelirin ilçedeki kız çocuklarının eğitimi için kullanılacağını söyledi

TÜM TÜRKİYE'YE BU GAZOZU İÇECEK

Karamürsel Gazoz’nun tanıtımı Başkan İsmail Yıldırım başta olmak üzere AK Parti milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, ilçe kaymakamı Osman Canbaba, ilçe müdürleri, siyasi parti başkanları, dernek başkanları, meclis üyeleri ile ilçe halkının katılımıyla gerçekleşti. İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunan başkan Yıldırım ve beraberindeki heyet ardından sahilde bulunan Botanik Çay Bahçesi’nin yanında, Bosna Sebili yanındaki alanda gerçekleşen törene geçti. Tören alanı Karamürsel Gazozu fotoğraflarıyla, afişleriyle süslenirken, bir ağaca da Karamürsel Gazozu asılarak teşhir edildi.

Katılımcılar, Başkan Yıldırım’ın, bir tarihi canlandırmasından dolayı oldukça mutluydu. Törende konuşan Başkan Yıldırım, “Karamürsel Gazozu’nu tekrar gün yüzüne çıkarmak istedik. Belediyemizin imkanlarını seferber ederek ilçemize bir marka kazandırdık. Tarihe ve dünyaya mal olmuş Karamürsel sepetimizin yanından Karamürsel Gazozu da çok sevilecek. Bu projeye sahip çıkalım. İnanıyorum ki sadece Karamürsel ve Kocaeli değil, bir gün tüm Türkiye Karamürsel gazozu içecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.