KOCAELİ POLİSİ OPERASYONA ARA VERMEDİ

Asayiş 20.01.2022 - 05:28, Güncelleme: 20.01.2022 - 05:28
 

KOCAELİ POLİSİ OPERASYONA ARA VERMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Karda kışta soğuk havada operasyonlarını sürdürmeye devam eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 19.01.2022 Çarşamba günü “Hırsızlık, Dolandırıcılık,  Kasten Yaralama, Silahla Tehdit, Yağma” vb. suçlardan aranan ve haklarında 1 ila 10 yıl Hapis Cezası bulunan şahıslara yönelik yapılan planlı operasyonda; toplam olarak çeşitli suçlardna arandıkları için haklarında yakalama kararı olan 14 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların, Kocaeli Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından  Adli Makamlara çıkarılacağı belirtildi..
KOCAELİ HABERİ

Karda kışta soğuk havada operasyonlarını sürdürmeye devam eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 19.01.2022 Çarşamba günü “Hırsızlık, Dolandırıcılık,  Kasten Yaralama, Silahla Tehdit, Yağma” vb. suçlardan aranan ve haklarında 1 ila 10 yıl Hapis Cezası bulunan şahıslara yönelik yapılan planlı operasyonda; toplam olarak çeşitli suçlardna arandıkları için haklarında yakalama kararı olan 14 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahısların, Kocaeli Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından  Adli Makamlara çıkarılacağı belirtildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.