11 il için turuncu, 8 il için sarı kodlu uyarı

Güncel 16.01.2022 - 15:27, Güncelleme: 16.01.2022 - 15:27
 

11 il için turuncu, 8 il için sarı kodlu uyarı

kocaeli haberi
Mega kent İstanbul'un bazı ilçelerinde gece yarısına doğru kar yağışı başladı. Meteorolojiden 19 il için sarı ve turuncu kodlu kuvvetli kar yağışı ve çığ uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Karadeniz Bölgesi'nin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 11 il için turuncu, 8 il için sarı kodlu uyarı MGM'nin internet sitesinde yer alan uyarılara göre 11 ile turuncu, 8 ile ise sarı kod ile uyarı yapıldı. Sarı uyarı yapılan iller: Bolu, Karabük, Samsun, Ordu, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Şırnak. Turuncu uyarı yapılan iller: Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Van, Hakkari. İstanbul beyaza büründü Anadolu ve Avrupa yakalarındaki kimi ilçelerin yüksek kesimlerinde kar, sahil ve diğer bölgelerde ise karla karışık yağmur görüldü. MARMARA BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis bekleniyor. EDİRNE -3°C, 6°C Parçalı bulutlu İSTANBUL 2°C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu KOCAELİ 1°C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu TEKİRDAĞ 0°C, 5°C Parçalı ve çok bulutlu
kocaeli haberi

Mega kent İstanbul'un bazı ilçelerinde gece yarısına doğru kar yağışı başladı. Meteorolojiden 19 il için sarı ve turuncu kodlu kuvvetli kar yağışı ve çığ uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Karadeniz Bölgesi'nin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

11 il için turuncu, 8 il için sarı kodlu uyarı

MGM'nin internet sitesinde yer alan uyarılara göre 11 ile turuncu, 8 ile ise sarı kod ile uyarı yapıldı.

Sarı uyarı yapılan iller: Bolu, Karabük, Samsun, Ordu, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Şırnak.

Turuncu uyarı yapılan iller: Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Van, Hakkari.

İstanbul beyaza büründü

Anadolu ve Avrupa yakalarındaki kimi ilçelerin yüksek kesimlerinde kar, sahil ve diğer bölgelerde ise karla karışık yağmur görüldü.

MARMARA BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU
Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis bekleniyor.

EDİRNE -3°C, 6°C Parçalı bulutlu
İSTANBUL 2°C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu
KOCAELİ 1°C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu
TEKİRDAĞ 0°C, 5°C Parçalı ve çok bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.