KOCAELİ VALİSİ YAVUZ BALABAN'I TEBRİK ETTİ

Dünya 12.01.2022 - 09:44, Güncelleme: 12.01.2022 - 09:48
 

KOCAELİ VALİSİ YAVUZ BALABAN'I TEBRİK ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen 10 Ocak İdareciler Günü kutlama programı ve ödül töreni geçtiğimiz gün İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.  Mülki İdare Amirlerinin ödüllendirildiği programa ilimizde uzun yıllar hizmet veren Vali Yardımcısı Dursun Babalan’da katılarak, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden 2021 yılı Şehit Kaymakam Ersin Ateş Başarılı İdareci Üstün Hizmet Ödülünü aldı. 2021 yılı Şehit Kaymakam Ersin Ateş Başarılı İdareci Üstün Hizmet Ödülünü alan Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.  Ziyarette; Mülki idare amirliği mesleğinin Türk Devlet geleneğinde önemli bir yeri olduğunu belirten Vali Yavuz: “İdareciler olarak, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir. Sorumluluk bilinci gelişmiş idarecilerimizin daha fazla çalışarak, Türkiye'nin aydınlık geleceğine ulaşmasında daha çok katkıda bulunacaklarına inancım tamdır. Bu doğrultuda hizmet eden ve geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ödül töreninde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından verilen 2021 yılı Şehit Kaymakam Ersin Ateş Başarılı İdareci Üstün hizmet Ödülünü alan, bizleri gururlandıran Vali Yardımcımız Dursun Beyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden halkın hizmetinde olan tüm idarecilerimizin ‘10 Ocak İdareciler Günü’nü bir kez daha yürekten kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.  
KOCAELİ HABERİ

Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen 10 Ocak İdareciler Günü kutlama programı ve ödül töreni geçtiğimiz gün İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

Mülki İdare Amirlerinin ödüllendirildiği programa ilimizde uzun yıllar hizmet veren Vali Yardımcısı Dursun Babalan’da katılarak, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden 2021 yılı Şehit Kaymakam Ersin Ateş Başarılı İdareci Üstün Hizmet Ödülünü aldı. 2021 yılı Şehit Kaymakam Ersin Ateş Başarılı İdareci Üstün Hizmet Ödülünü alan Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. 

Ziyarette; Mülki idare amirliği mesleğinin Türk Devlet geleneğinde önemli bir yeri olduğunu belirten Vali Yavuz: “İdareciler olarak, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir. Sorumluluk bilinci gelişmiş idarecilerimizin daha fazla çalışarak, Türkiye'nin aydınlık geleceğine ulaşmasında daha çok katkıda bulunacaklarına inancım tamdır. Bu doğrultuda hizmet eden ve geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ödül töreninde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından verilen 2021 yılı Şehit Kaymakam Ersin Ateş Başarılı İdareci Üstün hizmet Ödülünü alan, bizleri gururlandıran Vali Yardımcımız Dursun Beyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden halkın hizmetinde olan tüm idarecilerimizin ‘10 Ocak İdareciler Günü’nü bir kez daha yürekten kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.