CENGİZ YUCAK'TAN NÜFUS MÜDÜRÜ HASAN AYDIN'A ZİYARET

Yaşam 06.10.2021 - 15:48, Güncelleme: 06.10.2021 - 15:57
 

CENGİZ YUCAK'TAN NÜFUS MÜDÜRÜ HASAN AYDIN'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Çalışkanlığı ve üretkenliğinin yanısıra halk ile sıcak ilişkileri ile tanınan ve sevilen Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın'ın ablası Meliha Uğurlu (70) vefat etti.. Kocaelihaberi.com Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak bugün Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın'ı makamında ziyaret ederek ablası Meliha Uğurlu'nun vefatından dolayı taziye dileklerini ileterek sabır ve başsağlığı diledi.... Hasan Aydın, Cengiz Yucak'a ziyaretinden, sabır ve başsağlığı dileklerinden dolayı teşlekkür etti..  
KOCAELİ HABERİ

Çalışkanlığı ve üretkenliğinin yanısıra halk ile sıcak ilişkileri ile tanınan ve sevilen Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın'ın ablası Meliha Uğurlu (70) vefat etti..

Kocaelihaberi.com Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak bugün Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın'ı makamında ziyaret ederek ablası Meliha Uğurlu'nun vefatından dolayı taziye dileklerini ileterek sabır ve başsağlığı diledi....

Hasan Aydın, Cengiz Yucak'a ziyaretinden, sabır ve başsağlığı dileklerinden dolayı teşlekkür etti..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.