Kabine toplanıyor: Kritik toplantıda masada beş konu var

Siyaset 19.08.2021 - 09:19, Güncelleme: 19.08.2021 - 09:19
 

Kabine toplanıyor: Kritik toplantıda masada beş konu var

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında pazartesi günü yapılması planlanan Kabine toplantısı, yangın ve sel felaketleriyle ilgili olarak birçok bakanın sahada olması nedeniyle ertelenmişti. Kabine, bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, 16 Ağustos Pazartesi günü yapılması planlanan Kabine toplantısı ertelenmişti. Yangın ve sel felaketleriyle ilgili olarak birçok bakanın sahada olması nedeniyle ertelenen kabine toplantısı bugün yapılacak. Kabine toplantısının gündeminde sel felaketi, orman yangınları, Afganistan'daki gelişmeler, koronavirüsle mücadele ve okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih gibi konular olacak.
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında pazartesi günü yapılması planlanan Kabine toplantısı, yangın ve sel felaketleriyle ilgili olarak birçok bakanın sahada olması nedeniyle ertelenmişti. Kabine, bugün toplanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, 16 Ağustos Pazartesi günü yapılması planlanan Kabine toplantısı ertelenmişti. Yangın ve sel felaketleriyle ilgili olarak birçok bakanın sahada olması nedeniyle ertelenen kabine toplantısı bugün yapılacak. Kabine toplantısının gündeminde sel felaketi, orman yangınları, Afganistan'daki gelişmeler, koronavirüsle mücadele ve okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih gibi konular olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.