Erdoğan yarın Bakanlarını toplayacak: İşte gündemi

Güncel 26.09.2021 - 20:52, Güncelleme: 26.09.2021 - 20:52
 

Erdoğan yarın Bakanlarını toplayacak: İşte gündemi

Kocaelihaberi
Erdoğan'ın Rusya ziyareti öncesindeki toplantının ana gündemlerinden biri İdlib. Salgın konusunda da yeni tedbirlerin gündeme gelebileceği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 3 haftalık aradan sonra yarın bakanlarını toplayacak. Toplantının ana gündem başlıklarının Covid-19 salgını, Afganistan'dan göç ve Suriye İdlib'deki gelişmeler olması bekleniyor. Erdoğan'ın Çarşamba günü Rusya'nın Soçi kentinde Putin ile yapacağı görüşmenin de ana konusunun İdlib olması bekleniyor. Yarınki toplantıda yeni koronavirüs tedbirlerinin de ele alınabileceği belirtiliyor. NTV'nin haberine göre bir süredir lokanta-kafe gibi kapalı mekanlar ve kamu kurumlarında aşısızlara ayrı yer ayrılması ve test zorunluluğunun AVM’leri de kapsaması gibi önlemlerin alınabileceği de iddia ediliyor. Erdoğan cuma günü, "Yeni önlem olacak mı?" sorusu üzerine Bilim Kurulunu işaret edip, "Konuyu farklı bir yere taşımamız gerek" demişti. Bakanlarıyla yapacağı toplantının ardından Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniyor.
Kocaelihaberi

Erdoğan'ın Rusya ziyareti öncesindeki toplantının ana gündemlerinden biri İdlib. Salgın konusunda da yeni tedbirlerin gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 3 haftalık aradan sonra yarın bakanlarını toplayacak.

Toplantının ana gündem başlıklarının Covid-19 salgını, Afganistan'dan göç ve Suriye İdlib'deki gelişmeler olması bekleniyor. Erdoğan'ın Çarşamba günü Rusya'nın Soçi kentinde Putin ile yapacağı görüşmenin de ana konusunun İdlib olması bekleniyor.

Yarınki toplantıda yeni koronavirüs tedbirlerinin de ele alınabileceği belirtiliyor. NTV'nin haberine göre bir süredir lokanta-kafe gibi kapalı mekanlar ve kamu kurumlarında aşısızlara ayrı yer ayrılması ve test zorunluluğunun AVM’leri de kapsaması gibi önlemlerin alınabileceği de iddia ediliyor.

Erdoğan cuma günü, "Yeni önlem olacak mı?" sorusu üzerine Bilim Kurulunu işaret edip, "Konuyu farklı bir yere taşımamız gerek" demişti. Bakanlarıyla yapacağı toplantının ardından Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.