GEBZELİ ÖĞRETMENLER İÇİN 'EDEP' TOPLANTISI

Röpotajlar 14.01.2022 - 12:39, Güncelleme: 14.01.2022 - 12:39
 

GEBZELİ ÖĞRETMENLER İÇİN 'EDEP' TOPLANTISI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi  Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezinde, Gebze'de görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle 'EDEP' toplantsı gerçekleştirildi.. Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bu toplantıyı "Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi müdürlerimizle Mesleki Eğitim Merkezlerimizin ilçemizdeki kapasitesini artırmak ve toplumsal tanınırlığını sağlamak Mesleki Eğitimi her alanda en üst seviyeye taşımak için istişare toplantısı yaptık…" sözleri ile paylaştı.. Toplantıya katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de bu toplantı için "Gebze Kaymakamımız Sn.Mustafa Güler, Gebze Müftümüz Sn. Selçuk Kılıçbay ve Gebze Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şener Doğan’ın katılımlarıyla beraber Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’mizde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldik." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi  Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezinde, Gebze'de görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle 'EDEP' toplantsı gerçekleştirildi..

Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bu toplantıyı "Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi müdürlerimizle Mesleki Eğitim Merkezlerimizin ilçemizdeki kapasitesini artırmak ve toplumsal tanınırlığını sağlamak Mesleki Eğitimi her alanda en üst seviyeye taşımak için istişare toplantısı yaptık…" sözleri ile paylaştı..

Toplantıya katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de bu toplantı için "Gebze Kaymakamımız Sn.Mustafa Güler, Gebze Müftümüz Sn. Selçuk Kılıçbay ve Gebze Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şener Doğan’ın katılımlarıyla beraber Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’mizde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldik." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.