AK PARTİ MKYK’DAN SICAK HABERLER

14.10.2020 - 09:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ MKYK’DAN SICAK HABERLER

KOCAELİ HABERİ Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, Erdoğan’ın il kongrelerindeki gideceği illerin takvimi de belli oldu. Takvime göre Erdoğan’ın aralarında Kocaeli'nin de olduğu 30 büyükşehir ve bir ile gitmesi planlanıyor.. YÖNETİMLERDE AŞİRETLEŞMEYİN Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti kurmaylarını uyardı Erdoğan, “Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin. Aşiretleşmeyelim" dedi.  100 YAŞ ÜSTÜ ÜYELERİ EVİNDE ZİYARET Erdoğan MYK toplantısında ayrıca son dönemde AK Parti’ye katılan 100 yaş ve üzeri 40 nene ve dedeyi bizzat evlerinde ziyaret etmek için “Adreslerini bulun, bana getirin. Tek tek ziyaret etmek istiyorum”  talimatını verdi. Erdoğan nene ve dedeleri kongre döneminde gittiği illerde ziyaret etmeyi planlıyor.  Çayırova'da da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı 112 yaşındaki Güllü Kaya, “Türk çocuğu öksüz kalır ama vatansız kalmaz” diyerek AK Parti'ye üye olmuştu...

KOCAELİ HABERİ Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, Erdoğan’ın il kongrelerindeki gideceği illerin takvimi de belli oldu. Takvime göre Erdoğan’ın aralarında Kocaeli'nin de olduğu 30 büyükşehir ve bir ile gitmesi planlanıyor..

YÖNETİMLERDE AŞİRETLEŞMEYİN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti kurmaylarını uyardı Erdoğan, “Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin. Aşiretleşmeyelim" dedi. 

100 YAŞ ÜSTÜ ÜYELERİ EVİNDE ZİYARET
Erdoğan MYK toplantısında ayrıca son dönemde AK Parti’ye katılan 100 yaş ve üzeri 40 nene ve dedeyi bizzat evlerinde ziyaret etmek için “Adreslerini bulun, bana getirin. Tek tek ziyaret etmek istiyorum”  talimatını verdi. Erdoğan nene ve dedeleri kongre döneminde gittiği illerde ziyaret etmeyi planlıyor.

 Çayırova'da da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı 112 yaşındaki Güllü Kaya, “Türk çocuğu öksüz kalır ama vatansız kalmaz” diyerek AK Parti'ye üye olmuştu...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.