Bakan Çavuşoğlu'ndan 10 büyükelçi ile ilgili bomba sözler!

Dünya 04.11.2021 - 21:30, Güncelleme: 04.11.2021 - 21:30
 

Bakan Çavuşoğlu'ndan 10 büyükelçi ile ilgili bomba sözler!

kocaelihaberi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ülkesine dönen Suriyeli sayısını ve Osman Kavala'nın serbest bırakılması konusunda ortak açıklama yayınlayan 10 diplomatın geri adım attıklarını açıkladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıkladı. Çavuşoğlu, "470 bin Suriyeli ülkesine döndü" ifadelerini kullandı. "Doğu Akdeniz’de herhangi bir geri adım söz konusu değil" diyen  Bakan Çavuşoğlu büyükelçilerle ilgili krize de değindi. Çavuşoğlu sorunun, büyükelçiler geri adım attığı için çözüldüğünü belirtti.
kocaelihaberi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ülkesine dönen Suriyeli sayısını ve Osman Kavala'nın serbest bırakılması konusunda ortak açıklama yayınlayan 10 diplomatın geri adım attıklarını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu, ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıkladı. Çavuşoğlu, "470 bin Suriyeli ülkesine döndü" ifadelerini kullandı.

"Doğu Akdeniz’de herhangi bir geri adım söz konusu değil" diyen  Bakan Çavuşoğlu büyükelçilerle ilgili krize de değindi. Çavuşoğlu sorunun, büyükelçiler geri adım attığı için çözüldüğünü belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.