Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Hayatını Kaybetti!

Yaşam 06.02.2020 - 20:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Hayatını Kaybetti!

Ak Parti Dalaman Kurucu İlçe Başkanı Murat Işık (71), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Muğla'nın Fethiye ilçesi Kargı Çiftlikköy mevkisinde bir otomobilin tek taraflı olarak yoldan çıkması ile bir kaza meydana geldi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Söz konusu kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden kişinin Ak Parti Dalaman Kurucu İlçe Başkanı Murat Işık (71), yaralanan kişinin ise Seyfi Işık olduğu öğrenildi.  Yaralanan sürücü Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya tanıklık eden vatandaşlardan bazıları yolun fiziksel durumunun yağmurlu havalar için sıkıntılı olduğunu ifade ederken bazılar ise sürücünün emniyet kemerinin takılı olmadığı yönünde iddialarda bulundu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, araba ve açık havaAk Parti Dalaman Kurucu İlçe Başkanı Murat Işık (71), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Muğla'nın Fethiye ilçesi Kargı Çiftlikköy mevkisinde bir otomobilin tek taraflı olarak yoldan çıkması ile bir kaza meydana geldi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Söz konusu kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden kişinin Ak Parti Dalaman Kurucu İlçe Başkanı Murat Işık (71), yaralanan kişinin ise Seyfi Işık olduğu öğrenildi. 

Yaralanan sürücü Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya tanıklık eden vatandaşlardan bazıları yolun fiziksel durumunun yağmurlu havalar için sıkıntılı olduğunu ifade ederken bazılar ise sürücünün emniyet kemerinin takılı olmadığı yönünde iddialarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.