AK PARTİ KURUCU İLÇE BAŞKANI VEFAT ETTİ

Yaşam 22.11.2020 - 23:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KURUCU İLÇE BAŞKANI VEFAT ETTİ

KOCAELİ HABERİ AK Parti Tarbzon Şalpazarı Kurucu İlçe Başkanı, Gebze İlyasbey Vergi Dairesinden emekli Fevzi Atar (66) yakalandığı amansız hastalık sonucu yaşamını yitirdi!  Ak Parti Gebze camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan mali müşavir ve Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Yücel Nazlı bu acı haberi sosyal medyadan "AK Parti Şalpazarı Kurucu İlçe Başkanı, Gebze İlyasbey Vergi Dairesinden Emekli çok Değerli Fevzi Atar abimizin vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli Fevzi abimize Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum." sözleri ile duyurdu..  Fevzi Atar’ın cenazesi Dereköy Buruklu mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

KOCAELİ HABERİ AK Parti Tarbzon Şalpazarı Kurucu İlçe Başkanı, Gebze İlyasbey Vergi Dairesinden emekli Fevzi Atar (66) yakalandığı amansız hastalık sonucu yaşamını yitirdi! 

Ak Parti Gebze camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan mali müşavir ve Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Yücel Nazlı bu acı haberi sosyal medyadan "AK Parti Şalpazarı Kurucu İlçe Başkanı, Gebze İlyasbey Vergi Dairesinden Emekli çok Değerli Fevzi Atar abimizin vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli Fevzi abimize Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum." sözleri ile duyurdu..

 Fevzi Atar’ın cenazesi Dereköy Buruklu mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.
Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.