AK PARTİ KOCAELİ'Yİ YASA BOĞAN HABER!

Yaşam 04.11.2020 - 03:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'Yİ YASA BOĞAN HABER!

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Darıca'nın tanınmış isimlerinde Kocaeli İl Yönetim Kurulu eski üyesi Ozan Sarıkaya yakalandığı amansız hastalık sonucu genç yaşta yaşama veda etti! Babası Özdemir Sarıkaya'yı da 21.10.2020 tarihinde kaybederek Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa veren Ozan Sarıkaya'nın vefat haberini AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun.. Acımız büyük... Eski il yöneticimiz Ozan Sarıkayanın ölümünü üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, aile fertlerinin, yakınlarının ve biz sevenlerinin de başı sağ olsun." sözleri ile duyururken, bu haber Ak Parti Kocaeli ve Darıca camiası ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Darıca'nın tanınmış isimlerinde Kocaeli İl Yönetim Kurulu eski üyesi Ozan Sarıkaya yakalandığı amansız hastalık sonucu genç yaşta yaşama veda etti!

Babası Özdemir Sarıkaya'yı da 21.10.2020 tarihinde kaybederek Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa veren Ozan Sarıkaya'nın vefat haberini AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun.. Acımız büyük... Eski il yöneticimiz Ozan Sarıkayanın ölümünü üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, aile fertlerinin, yakınlarının ve biz sevenlerinin de başı sağ olsun." sözleri ile duyururken, bu haber Ak Parti Kocaeli ve Darıca camiası ve sevenleri arasında büyük bir üzüntü oluşturdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.