AK PARTİ KOCAELİ TEK GÜNDEM İLE TOPLANDI

Siyaset 28.02.2020 - 19:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ TEK GÜNDEM İLE TOPLANDI

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Koocaeli İl Teşkilatı İdlib saşdorsonda şehit edeilen 33 askerimiz için toplandı.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il başkan yardımcıları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları ve ilçe teşkilat başkanlarının katıldığı toplantı sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Ellibeş "İdlip’te Mehmetçiğimize karşı gerçekleşen alçak saldırıya karşı ortak açıklama yaptık. Milletimizle omuz omuza bu zorluğu da aşacağız. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum." dedi..

KH/CENGİZYÜCAK Ak Parti Koocaeli İl Teşkilatı İdlib saşdorsonda şehit edeilen 33 askerimiz için toplandı..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il başkan yardımcıları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları ve ilçe teşkilat başkanlarının katıldığı toplantı sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Ellibeş "İdlip’te Mehmetçiğimize karşı gerçekleşen alçak saldırıya karşı ortak açıklama yaptık. Milletimizle omuz omuza bu zorluğu da aşacağız. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum." dedi..
Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.