AK PARTİ KOCAELİ'NİN EN KIDEMLİSİNE ZİYARETÇİ AKINI

Siyaset 15.01.2021 - 08:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN EN KIDEMLİSİNE ZİYARETÇİ AKINI

KOCAELİ HABERİ  7 yıl 3 ay önce AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Gülay Artut, Ak Parti Kocaeli il kadın kolu Başkanı Yasmeni Özdemir tarafından Dilovası İlçe Kadın Kolu Başkanlığına üçüncü kez atandı ve geçtiğimiz hafta yetki belgesini aldı.. İl Kadın kolu Başkanlığında Oya Tunçel, Emine Mecit Zeybek ve Serpil Yılmaz ile çalışıp yolcu eden Gülay Artut şimdi Yasemin Özdemir ile siyasi yolculuğuna devam ediyor.. Gülay Artut bu atama ile şu an için aktif görevde bulunan "Ak Parti Kocaeli'nin en kıdemli Teşkilat Başkanı" konumuna yükselmiş oldu.. Ak Parti Dilovası ilçe Kadın Kolu Başkanı Gülay Artut'u tebrik etmek için Kocaeli'nin diğer İlçe Teşkilatlarından ziyaretçi akını oldu. Gülay Artut dünkü ziyareti ise "Ziyaretlerinden dolayı Il Başkan yardimcılarımız Feride Ay ve Özge Çimen hanımefendilerine teşekkür ederim.." mesajı ile paylaştı.

KOCAELİ HABERİ  7 yıl 3 ay önce AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Gülay Artut, Ak Parti Kocaeli il kadın kolu Başkanı Yasmeni Özdemir tarafından Dilovası İlçe Kadın Kolu Başkanlığına üçüncü kez atandı ve geçtiğimiz hafta yetki belgesini aldı..

İl Kadın kolu Başkanlığında Oya Tunçel, Emine Mecit Zeybek ve Serpil Yılmaz ile çalışıp yolcu eden Gülay Artut şimdi Yasemin Özdemir ile siyasi yolculuğuna devam ediyor..

Gülay Artut bu atama ile şu an için aktif görevde bulunan "Ak Parti Kocaeli'nin en kıdemli Teşkilat Başkanı" konumuna yükselmiş oldu..

Ak Parti Dilovası ilçe Kadın Kolu Başkanı Gülay Artut'u tebrik etmek için Kocaeli'nin diğer İlçe Teşkilatlarından ziyaretçi akını oldu. Gülay Artut dünkü ziyareti ise "Ziyaretlerinden dolayı Il Başkan yardimcılarımız Feride Ay ve Özge Çimen hanımefendilerine teşekkür ederim.." mesajı ile paylaştı.
Görüntünün olası içeriği: Gülay Artut, oturuyor ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.