AK PARTİ KOCAELİ'NİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 16.05.2020 - 11:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN ACI GÜNÜ!

AK Parti Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Şenoğlu Koronavirüse karşı verdiği mücadelede yaşamını yitirdi! Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu acı haberi sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyelerinden, İstişare Kurulu Üyemiz, değerli dostumuz Mehmet Şenoğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı dilerim." sözleri ile duyurdu..  

AK Parti Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Şenoğlu Koronavirüse karşı verdiği mücadelede yaşamını yitirdi!

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bu acı haberi sosyal medyadan "AK Parti Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyelerinden, İstişare Kurulu Üyemiz, değerli dostumuz Mehmet Şenoğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı dilerim." sözleri ile duyurdu..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.