AK PARTİ KOCAELİ KADIN KOLU ONLİNE OLDU

17.12.2020 - 09:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ KADIN KOLU ONLİNE OLDU

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in kararı ile Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda bu haftaki olağan Yürütme Kurulu toplantısını telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi.. Online bağlantı yöntemi ile toplanmanın sadece Yönetim Kurulu toplantıları ile sınırlı olduğu ve gerçekleştirilen toplantının ardından verilen görevlerin ise yönetim kurulu üyeleri tarafından sahaya çıkılarak birebir yerine getirileceği öğrenildi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in kararı ile Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda bu haftaki olağan Yürütme Kurulu toplantısını telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi..

Online bağlantı yöntemi ile toplanmanın sadece Yönetim Kurulu toplantıları ile sınırlı olduğu ve gerçekleştirilen toplantının ardından verilen görevlerin ise yönetim kurulu üyeleri tarafından sahaya çıkılarak birebir yerine getirileceği öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.