AK PARTİ KOCAELİ İL KADIN KOLLARI KONGRESİ ERTELENDİ

Siyaset 14.01.2021 - 17:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ İL KADIN KOLLARI KONGRESİ ERTELENDİ

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları kongresinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Önceden Kİl Kadın kolu kongresinin 22 Ocak 2021 Cuma günü yapılacağı açıklanmıştı..  Başkan Yasemin Özdemir önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında İl Kadın kolları Kongresi’nin ileri bir tarihe ertelendiğini Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından belirlenecek tarihte yapılacağını belirtti. Başkan Yasemin Özdemir, "Kongre komisyon ekibimiz çalışmaları sürdürmeye devam edecek, davet listelerimiz oluşturulacak. Kongremizi en ince ayrıntılarına kadar düşünerek yürütüyoruz. İnşallah güzel bir kongre olacak, 6. Olağan İl Kadın Kolları kongremizi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğiz" dedi.

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları kongresinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Önceden Kİl Kadın kolu kongresinin 22 Ocak 2021 Cuma günü yapılacağı açıklanmıştı.. 

Başkan Yasemin Özdemir önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında İl Kadın kolları Kongresi’nin ileri bir tarihe ertelendiğini Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından belirlenecek tarihte yapılacağını belirtti. Başkan Yasemin Özdemir, "Kongre komisyon ekibimiz çalışmaları sürdürmeye devam edecek, davet listelerimiz oluşturulacak. Kongremizi en ince ayrıntılarına kadar düşünerek yürütüyoruz. İnşallah güzel bir kongre olacak, 6. Olağan İl Kadın Kolları kongremizi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.