AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN ADAYI KİM OLUR?

19.10.2020 - 09:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN ADAYI KİM OLUR?

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli İl kongresi 8 Kasım 2020 tarihinde bizzat Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek. Şimdi gözler Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde kimin il başkan adayı olacağına çevrildi. İl kongresi için kulis çalışmaları kapsamında Ak Parti Kocaeli eski il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve Abdullah Eryarsoy ekipleri ile birlikte mevcut başkan Mehmet Ellibeş'e karşı açık açık adaylık çalışması yaparken, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcıları Av. Halit Çokan ve Dr. Şahin Talus ile Kocaeli eski gençlik koları Başkanı Emre Kahraman'ın isimleri de il başkanlığı için kulislerde konuşuluyor.. AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN ADAYI KİM OLUR? Ak Parti Kocaeli ve Ankara siyaset kulislerinden esen yel ve kendi siyaseti okuma tecrübelerimize göre yorum yapacak olursak tablo şu; YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli İl kongresi 8 Kasım 2020 tarihinde bizzat Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek. Şimdi gözler Ak Parti Kocaeli İl Kongresinde kimin il başkan adayı olacağına çevrildi. İl kongresi için kulis çalışmaları kapsamında Ak Parti Kocaeli eski il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve Abdullah Eryarsoy ekipleri ile birlikte mevcut başkan Mehmet Ellibeş'e karşı açık açık adaylık çalışması yaparken, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcıları Av. Halit Çokan ve Dr. Şahin Talus ile Kocaeli eski gençlik koları Başkanı Emre Kahraman'ın isimleri de il başkanlığı için kulislerde konuşuluyor..

AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN ADAYI KİM OLUR?

Ak Parti Kocaeli ve Ankara siyaset kulislerinden esen yel ve kendi siyaseti okuma tecrübelerimize göre yorum yapacak olursak tablo şu;
YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.