AK PARTİ KOCAELİ İKİ İLÇEYİ DAHA BELİRLİYOR

Siyaset 27.02.2020 - 20:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ İKİ İLÇEYİ DAHA BELİRLİYOR

KH/CENGİZYÜCAK Geçtiğimiz hafta  Sait Mete'nin ilçe başkan adaylığında Karamürsel İlçe Kongresini gerçekleştiren Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı diğer ilçelerde de kongreleri yapmak üzere ilçe başkan adaylarını belirleme çalışmalarına devam ediyor.. Ak Parti Genel Merkezi Kocaeli Kongre Koordinatörü Hikmet Ayar’ın başkanlığında ve Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcıları Av. Halit Çokan ve Dr. Şahin Talus'un katılımlarıyla bugün Derince ve Başiskele ilçe yönetim kurulu üyeleriyle "kimin ilçe başkan adayınız olmasını istersiniz" mülakatları gerçekleştirildi.

KH/CENGİZYÜCAK Geçtiğimiz hafta  Sait Mete'nin ilçe başkan adaylığında Karamürsel İlçe Kongresini gerçekleştiren Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı diğer ilçelerde de kongreleri yapmak üzere ilçe başkan adaylarını belirleme çalışmalarına devam ediyor..

Ak Parti Genel Merkezi Kocaeli Kongre Koordinatörü Hikmet Ayar’ın başkanlığında ve Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcıları Av. Halit Çokan ve Dr. Şahin Talus'un katılımlarıyla bugün Derince ve Başiskele ilçe yönetim kurulu üyeleriyle "kimin ilçe başkan adayınız olmasını istersiniz" mülakatları gerçekleştirildi.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.