Ak Parti Kocaeli İcrada Gebze'den sadece 1 kişi

Siyaset 20.06.2019 - 15:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ak Parti Kocaeli İcrada Gebze'den sadece 1 kişi

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Başkan Ellibeş İcra Kurulundan Gebze bölgesinden sadece Mustafa Yıldıztekin'e listesinde AR-GE Başkan olarak yer verdi.. İşte Ak Parti Kocaeli'nin yeni A takımı  İl Başkanı: Mehmet Ellibeş Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Dr.Şahin Talus Teşkilat Başkanı: Av.Halit Çokan Seçim İşleri Başkanı: Av.Alper Doğan Tanıtım ve Medya Başkanı: İbrahim Gürsel Dış İlişkiler Başkanı: Haluk Ercan Sosyal Politikalar Başkanı: Muharrem Top Yerel Yönetimler Başkanı: İbrahim Elgin Ekonomi İşler Başkanı: Ömer Efe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ahmet Sönmez İnsan Hakları Başkanı: Serdar Bayram Mali ve İdari İşler Başkanı: İshak Yıldırım Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Ersin Küçükateş AR-GE Başkanı: Mustafa Yıldıztekin İl Sekreteri: Büşra Özbay

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Başkan Ellibeş İcra Kurulundan Gebze bölgesinden sadece Mustafa Yıldıztekin'e listesinde AR-GE Başkan olarak yer verdi..
İşte Ak Parti Kocaeli'nin yeni A takımı 
İl Başkanı: Mehmet Ellibeş
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Dr.Şahin Talus
Teşkilat Başkanı: Av.Halit Çokan
Seçim İşleri Başkanı: Av.Alper Doğan
Tanıtım ve Medya Başkanı: İbrahim Gürsel
Dış İlişkiler Başkanı: Haluk Ercan
Sosyal Politikalar Başkanı: Muharrem Top
Yerel Yönetimler Başkanı: İbrahim Elgin
Ekonomi İşler Başkanı: Ömer Efe
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ahmet Sönmez
İnsan Hakları Başkanı: Serdar Bayram
Mali ve İdari İşler Başkanı: İshak Yıldırım
Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Ersin Küçükateş
AR-GE Başkanı: Mustafa Yıldıztekin
İl Sekreteri: Büşra Özbay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.