Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Kahraman'dan süper teklif!

10.06.2019 - 17:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Ak Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Kahraman'dan süper teklif!

Emre Kahraman'dan "İzlanda maçı Kocaeli'de oynansın" teklifi ​Milli Takımımızın İzlanda’da yaşadığı skandal olayda yankılar devam ederken AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN attığı tweet ile "İzlanda maçının Kocaeli’de oynanmasını rica ederiz" dedi. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı ve Başiskele Meclis Üyesi Emre Kahraman İzlanda'da yaşanan skandal olayların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na bir tweet attı. Kahraman, "İzlanda maçının Kocaelimizde yeni stadımızda oynanmasını rica ediyoruz. Enerjimizle ve coşkumuzla milli takımımıza destek olmak istiyoruz” paylaşımını yaptı. Attığı tweetin devamında ise Başkan Kahraman, "İzlanda takımına Türk misafirperverliğini sonuna kadar göstermek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Emre Kahraman'dan "İzlanda maçı Kocaeli'de oynansın" teklifi

​Milli Takımımızın İzlanda’da yaşadığı skandal olayda yankılar devam ederken AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN attığı tweet ile "İzlanda maçının Kocaeli’de oynanmasını rica ederiz" dedi.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı ve Başiskele Meclis Üyesi Emre Kahraman İzlanda'da yaşanan skandal olayların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na bir tweet attı. Kahraman, "İzlanda maçının Kocaelimizde yeni stadımızda oynanmasını rica ediyoruz. Enerjimizle ve coşkumuzla milli takımımıza destek olmak istiyoruz” paylaşımını yaptı.

Attığı tweetin devamında ise Başkan Kahraman, "İzlanda takımına Türk misafirperverliğini sonuna kadar göstermek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.