AK PARTİ KOCAELİ DÜĞÜN SALONU GİBİ SÜSLEDİ

Siyaset 07.11.2020 - 19:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ DÜĞÜN SALONU GİBİ SÜSLEDİ

KOCAELİ HABERİ Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat katılımı ile 8 Kasım 2020 Pazr günü yapılacak olan Ak Parti Kocaeli il kongresinde saat: 12:00'de İzmit Uluslaarası İnterteks fuar alanında gerçekleştirilecek.. Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugün kongre yapılacak salondaki son hazırlıkları incelemeye gitti ve "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan'ın teşrifleriyle yarın gerçekleştireceğimiz AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 7.Olağan Kongresi öncesi yapılan son hazırlıkları yerinde inceledik." paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat katılımı ile 8 Kasım 2020 Pazr günü yapılacak olan Ak Parti Kocaeli il kongresinde saat: 12:00'de İzmit Uluslaarası İnterteks fuar alanında gerçekleştirilecek..

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugün kongre yapılacak salondaki son hazırlıkları incelemeye gitti ve "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan'ın teşrifleriyle yarın gerçekleştireceğimiz AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı 7.Olağan Kongresi öncesi yapılan son hazırlıkları yerinde inceledik." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.