AK PARTİ KOCAELİ'DE VEKİLLİ TOPLANTI; IŞIK YİNE YOKTU

Siyaset 11.01.2021 - 20:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE VEKİLLİ TOPLANTI; IŞIK YİNE YOKTU

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Elllibeş bu akşam gerçekleştirdiği İl Başkanlığının haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısına Ak Parti Kocaeli Milletvekillerini de davet etti.. Ak Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Emine Macit Zeybek davete icap edip toplantıya katılarak yeni il yönetim kurulu üyelerine "hayırlı olsun" dileklerini iletirken yarın Güneydoğu bölgesine gidecek olan Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu mazaret bildirerek katılamadılar.. Fikri Işık ise her zamanki gibi yine yoktu.. 

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Elllibeş bu akşam gerçekleştirdiği İl Başkanlığının haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısına Ak Parti Kocaeli Milletvekillerini de davet etti..

Ak Parti Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Emine Macit Zeybek davete icap edip toplantıya katılarak yeni il yönetim kurulu üyelerine "hayırlı olsun" dileklerini iletirken yarın Güneydoğu bölgesine gidecek olan Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu mazaret bildirerek katılamadılar.. Fikri Işık ise her zamanki gibi yine yoktu.. 
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.