AK PARTİ KOCAELİ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ İÇİN 3 AÇIKLAMA

Siyaset 28.07.2020 - 22:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE GÖREV DEĞİŞİMİ İÇİN 3 AÇIKLAMA

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaş haddinden dolayı görevini Genel Merkez kararı ile Baki Özdemir'e bıraktı.. Bugün gerçekleştirilenKocaeli İl Gençlik Kolları devir teslim.törenine başta İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasi,n Özlü ve eski il başkanı Şemsettin Ceyhan olmak üzere çok sayıda partili katılım sağladı.. Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada "Görevi devreden Emre Kahraman’a teşekkür ederken, Baki Özdemir kardeşime başarılar diliyorum. Gençlerimiz heyecan ve coşkusuyla bizlere enerji kaynağı olmayı sürdürecek." dedi.. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Leventoğlu  twitter'dan yaptığı paylaşımda "Kocaeli gençliğini herkese ezberleten kıymetli dostum Emre Kahraman bugün görevini, değerli kardeşim Bakii Özdemir'e devretti.  Ak Gençliğin lokomotif teşkilatlarından @akgenckocaeli durmadan, yorulmadan ve usanmadan yoluna devam edecek Emekleri için Emre Başkanıma teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.. Emre Kahraman ise Başkan Leventoülu'nun bu sözlerine yine twitter'dan "Başkanım sizin desteğinizi kelimelerle anlatamayız. Allah herkese Furkan Leventoğlu gibi bir başkan ve yol arkadaşı nasip etsin. Size minnettarız..." sözleri ile cevap verdi.. Yeni Başkan Baki Özdemir ise twitter'dan "Kocaeli Gençlik Kollarımızda devir teslim törenimizi bir miting havasında gerçekleştirdik. Görevi şahsıma devreden Emre Kahraman Başkanıma,ağabeyime,dostuma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. " açıklamasında bulundu..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaş haddinden dolayı görevini Genel Merkez kararı ile Baki Özdemir'e bıraktı..

Bugün gerçekleştirilenKocaeli İl Gençlik Kolları devir teslim.törenine başta İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasi,n Özlü ve eski il başkanı Şemsettin Ceyhan olmak üzere çok sayıda partili katılım sağladı..

Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada "Görevi devreden Emre Kahraman’a teşekkür ederken, Baki Özdemir kardeşime başarılar diliyorum. Gençlerimiz heyecan ve coşkusuyla bizlere enerji kaynağı olmayı sürdürecek." dedi..

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Leventoğlu  twitter'dan yaptığı paylaşımda "Kocaeli gençliğini herkese ezberleten kıymetli dostum Emre Kahraman bugün görevini, değerli kardeşim Bakii Özdemir'e devretti.  Ak Gençliğin lokomotif teşkilatlarından @akgenckocaeli durmadan, yorulmadan ve usanmadan yoluna devam edecek Emekleri için Emre Başkanıma teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi..

Emre Kahraman ise Başkan Leventoülu'nun bu sözlerine yine twitter'dan "Başkanım sizin desteğinizi kelimelerle anlatamayız. Allah herkese Furkan Leventoğlu gibi bir başkan ve yol arkadaşı nasip etsin. Size minnettarız..." sözleri ile cevap verdi..

Yeni Başkan Baki Özdemir ise twitter'dan "Kocaeli Gençlik Kollarımızda devir teslim törenimizi bir miting havasında gerçekleştirdik. Görevi şahsıma devreden Emre Kahraman Başkanıma,ağabeyime,dostuma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. " açıklamasında bulundu..
Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.