AK PARTİ KOCAELİ’DE BU KAREDEN 2 VEKİL ÇIKAR

Siyaset 25.01.2021 - 20:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ’DE BU KAREDEN 2 VEKİL ÇIKAR

KOCAELİ HABER CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantıları bugün İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in başkanlığında gerçekleştirildi..  Ak Parti Kocaeli İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarından medyaya düşen fotoğraf karelerinde Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Av. Halit Çokan ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Dr. şahin Talus'un başkan Ellibeş'in sağında ve solunda yer almaları dikkatlerden kaçmazken, akıllara olası bir erken genel seçim veya 2023 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının bu üç isminden hangisinin veya hangilerinin milletvekili aday gösterilebileceği sorusunu getirdi.. Gölcük belediye başkanlığından sonra "Ak Parti Kocaeli'yi toparlayıcı abi" formülü ile Teşkilatın başına getirilen Mehmet ellibeş'in milletvekili aday gösterileceğine kesin gözü ile bakılırken, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Av. Halit Çokan ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Dr. şahin Talus ikilisinden de birisinin milletvekili aday gösterilebileceği Ak Parti Kocaeli siyaset  konuşuluyor.. Yani yukardaki fotoğraf karesinden en az iki milletvekili çıkacak gibi gözüküyor. Öte yandan Reis Erdoğan'ın 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli'de 13 belediye başkanından 12'sini tekrar aday göstermemesi gibi radikal bir karar alarak mevcut milletvekillerinin hepsini liste dışı bırakması halinde, Ak Parti Kocaeli'den nur topu gibi 7 yeni milletvekilinin Meclise gönderilebileceği de gözardı edilmiyor..  

KOCAELİ HABER CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantıları bugün İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in başkanlığında gerçekleştirildi..

 Ak Parti Kocaeli İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarından medyaya düşen fotoğraf karelerinde Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Av. Halit Çokan ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Dr. şahin Talus'un başkan Ellibeş'in sağında ve solunda yer almaları dikkatlerden kaçmazken, akıllara olası bir erken genel seçim veya 2023 seçimlerinde Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının bu üç isminden hangisinin veya hangilerinin milletvekili aday gösterilebileceği sorusunu getirdi..

Gölcük belediye başkanlığından sonra "Ak Parti Kocaeli'yi toparlayıcı abi" formülü ile Teşkilatın başına getirilen Mehmet ellibeş'in milletvekili aday gösterileceğine kesin gözü ile bakılırken, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Av. Halit Çokan ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Dr. şahin Talus ikilisinden de birisinin milletvekili aday gösterilebileceği Ak Parti Kocaeli siyaset  konuşuluyor..

Yani yukardaki fotoğraf karesinden en az iki milletvekili çıkacak gibi gözüküyor. Öte yandan Reis Erdoğan'ın 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli'de 13 belediye başkanından 12'sini tekrar aday göstermemesi gibi radikal bir karar alarak mevcut milletvekillerinin hepsini liste dışı bırakması halinde, Ak Parti Kocaeli'den nur topu gibi 7 yeni milletvekilinin Meclise gönderilebileceği de gözardı edilmiyor..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.