AK PARTİ KOCAELİ'DE BAŞKANLIĞA GEBZELİ ADAY

Siyaset 20.06.2020 - 04:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE BAŞKANLIĞA GEBZELİ ADAY

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanlığına aday arayışında Gebze’den Tuba Şensoy ismi ön plana çıkmaya başladı.. Ak Parti  Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz'ın, Ak Parti  Genel Merkez Kadın Kolları yönetiminde görev alacak olması üzerine istifa etmesinden sonra yeni il kadın kolları başkanının kim olacağı merak konusu oldu.. Gebze'nin yüksek oy potansiyeli ve Ak Parti Gebze bölgesi teşkilatları ile ilişkilerin daha da sıkılaştırılması açısından, Ak Parti Kocaeli kurmaylarında Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanlığına Gebze’den bir ismin getirilmesi fikri ağır basmaya başladığı konuşuluyor.. Gebze'den isim arayışında ise Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında ve Gebze Belediye Meclsinde uzun yıllar görevlerde bulunmuş olan Tuba Şensoy ismi ön plana çıktığı dile getiriliyor..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanlığına aday arayışında Gebze’den Tuba Şensoy ismi ön plana çıkmaya başladı..

Ak Parti  Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz'ın, Ak Parti  Genel Merkez Kadın Kolları yönetiminde görev alacak olması üzerine istifa etmesinden sonra yeni il kadın kolları başkanının kim olacağı merak konusu oldu..

Gebze'nin yüksek oy potansiyeli ve Ak Parti Gebze bölgesi teşkilatları ile ilişkilerin daha da sıkılaştırılması açısından, Ak Parti Kocaeli kurmaylarında Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanlığına Gebze’den bir ismin getirilmesi fikri ağır basmaya başladığı konuşuluyor..

Gebze'den isim arayışında ise Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında ve Gebze Belediye Meclsinde uzun yıllar görevlerde bulunmuş olan Tuba Şensoy ismi ön plana çıktığı dile getiriliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.