AK PARTİ KOCAELİ BU NİKAHTAYDI

04.07.2020 - 15:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ BU NİKAHTAYDI

KH(CENGİZYUCAK İzmit Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili ve KBB Meclis üyesi Mustafa Soydabaş kızı Zehra Nur Soydabaş ile Zeynel Abidin bugün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlene n törenle dünyaevine girdi.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından bizzat kıyılan nikah röreninde nikah şahitliklerini Ak Partti Kocaeli ile başkanı Mehmet Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün .KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, yaparken, nikah törenine yaşanmakta olan Pandemi süreci sebebiyle kısıtlı sayıda davetli olan isimler katılım sağlayabildiler..

KH(CENGİZYUCAK İzmit Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili ve KBB Meclis üyesi Mustafa Soydabaş kızı Zehra Nur Soydabaş ile Zeynel Abidin bugün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlene n törenle dünyaevine girdi..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından bizzat kıyılan nikah röreninde nikah şahitliklerini Ak Partti Kocaeli ile başkanı Mehmet Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün .KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, yaparken, nikah törenine yaşanmakta olan Pandemi süreci sebebiyle kısıtlı sayıda davetli olan isimler katılım sağlayabildiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.