AK PARTİ KOCAELİ BAŞKAN VEKİLİNİ GELİN ETTİ

Siyaset 08.01.2021 - 02:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ BAŞKAN VEKİLİNİ GELİN ETTİ

KOCAELİ HABERİ AK Parti İl Kadın Kolları Başkan vekili Ayfer Uğur ile özel bir şirkette çalışan Ali Rıza Kara ile yaşamını birleştirdi.. AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Uğur ile özel bir şirkette çalışan Ali Rıza Kara ile evlendi. Ayfer Uğur ve Ali Rıza Kara’nın dün İzmit Yunus Emre Nikah Salonu’nda kıyılan nikah  törenine pandemi sebebiyle kısıtlı sayıda katılım olurken, Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı adına nikaha katılan İl Başkanı Mehmet Ellibeş genç çifte hedeiyelerini takdim ederek yaşam boyu mutluluklar diledi..

KOCAELİ HABERİ AK Parti İl Kadın Kolları Başkan vekili Ayfer Uğur ile özel bir şirkette çalışan Ali Rıza Kara ile yaşamını birleştirdi..

AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Uğur ile özel bir şirkette çalışan Ali Rıza Kara ile evlendi. Ayfer Uğur ve Ali Rıza Kara’nın dün İzmit Yunus Emre Nikah Salonu’nda kıyılan nikah  törenine pandemi sebebiyle kısıtlı sayıda katılım olurken, Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı adına nikaha katılan İl Başkanı Mehmet Ellibeş genç çifte hedeiyelerini takdim ederek yaşam boyu mutluluklar diledi..
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve düğün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.