AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİNDEN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

Yaşam 26.10.2020 - 22:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİNDEN CENGİZ YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz hafta babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti.. Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri Fatih İşlek ve Ali Haydar Muratoğlu ile Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Yalçın Coştur bugün Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştı ve başsağlığı dilediler.. Yalçın Coştur, Fatih İşlek ve Ali Haydar Muratoğlu'nun bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine  teşekkür etti.

KOCAELİ HABERİ  Geçtiğimiz hafta babası Temirhan Yucak'ı kaybeden Genel Yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak, İsmet Paşa caddesi Garanti Bankası yanındaki Menekşe işhanında faaliyete başlayan Kocaelihaberi.com Gebze ofisimizde taziyeleri kabul etti..

Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri Fatih İşlek ve Ali Haydar Muratoğlu ile Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Yalçın Coştur bugün Cengiz Yucak'a bir taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaştı ve başsağlığı dilediler..

Yalçın Coştur, Fatih İşlek ve Ali Haydar Muratoğlu'nun bu duyarlılığından dolayı mutlu olan Cengiz Yucak kendilerine  teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.