AK PARTİ İL KOGRESİNDE PROTOKOLDE OTURMANIN GEREĞİ

07.11.2020 - 17:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ İL KOGRESİNDE PROTOKOLDE OTURMANIN GEREĞİ

KOCAELİ HABERİ Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat katılımı ile 8 Kasım 2020 Pazr günü yapılacak olan Ak Parti Kocaeli il kongresinde Erdoğan'ın yakına yaklaşabilmek ve protokol bölümünde oturabilmek için "koronavirüs testi" yaptırılması kuralı getirildi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca ilçe başkanı Ufuk Acay, Çayırova ilçe başkanı Servet Günay  ve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak dün Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nu ziyaret ederek covid-19 testlerini yaptırdılar..

KOCAELİ HABERİ Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat katılımı ile 8 Kasım 2020 Pazr günü yapılacak olan Ak Parti Kocaeli il kongresinde Erdoğan'ın yakına yaklaşabilmek ve protokol bölümünde oturabilmek için "koronavirüs testi" yaptırılması kuralı getirildi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca ilçe başkanı Ufuk Acay, Çayırova ilçe başkanı Servet Günay  ve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ile KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak dün Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nu ziyaret ederek covid-19 testlerini yaptırdılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.