AK PARTİ İL BAŞKANI ELLİBEŞ ARAZİDEN BİLDİRİYOR

Siyaset 15.01.2021 - 03:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ İL BAŞKANI ELLİBEŞ ARAZİDEN BİLDİRİYOR

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet ellibeş dün ilçe yöneticileri ile birlikte İzmit İlimtepe'de TOKİ tarafından yapılacak olan 1500 konutluk araziyi incelemeye gitti.. Başkan Ellibeş izlenimlerini "Depreme dayanıklı sosyal konut projelerinin mimarı AK Parti’dir. İlimizdeki binlerce sıcak yuvanın ardından İlimtepe’de TOKİ aracılığıyla 1500 yeni konut daha yapılacak. Bu yıl içinde temelleri atılacak projenin deniz manzaralı arazisini gezdik. Projeyi de çok beğendik." sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet ellibeş dün ilçe yöneticileri ile birlikte İzmit İlimtepe'de TOKİ tarafından yapılacak olan 1500 konutluk araziyi incelemeye gitti..

Başkan Ellibeş izlenimlerini "Depreme dayanıklı sosyal konut projelerinin mimarı AK Parti’dir. İlimizdeki binlerce sıcak yuvanın ardından İlimtepe’de TOKİ aracılığıyla 1500 yeni konut daha yapılacak. Bu yıl içinde temelleri atılacak projenin deniz manzaralı arazisini gezdik. Projeyi de çok beğendik." sözleri ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.