AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI ENGİN GÜZEL'DEN YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 22.01.2021 - 17:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI ENGİN GÜZEL'DEN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel bugün Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.. Ak Parti Gebze Bölgesi siyasetinin tanınmış ve önemli isimlerinden birisi olarak bilinen ve geçtiğimiz dönem de Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş olan Engin Güzel ile Cengiz Yucak arasında yerel ve ulusal siyasetin yanısıra yerel yönetimler ve yerel sorunlar üzerine uzun bir sohbet gerçekleşti.. Engin Güzel yeniden aktif siyaset sahnesinde üstlenmiş olduğu bu önemli görev için yapmış olduğu değerlendirmede "Siyasete dava ve hizmet odaklı katılmışsanız verilen her göreve her zaman hazır olmalısınız. Partimin bugüne kadar bana vermiş olduğu hiç bir görevden geri durmadım ve layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Partim şimdi de belediyecilik tecrübelerimizden de yola çıkarak yapabileceğimizi düşünerek böyle bir görevi bize verdi. Biz de belediyelerimizin ve halkımızın yanında yer alarak en güzel hizmetin sunulmasına katkı sunmaya çalışacağız" dedi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel bugün Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi..

Ak Parti Gebze Bölgesi siyasetinin tanınmış ve önemli isimlerinden birisi olarak bilinen ve geçtiğimiz dönem de Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş olan Engin Güzel ile Cengiz Yucak arasında yerel ve ulusal siyasetin yanısıra yerel yönetimler ve yerel sorunlar üzerine uzun bir sohbet gerçekleşti..

Engin Güzel yeniden aktif siyaset sahnesinde üstlenmiş olduğu bu önemli görev için yapmış olduğu değerlendirmede "Siyasete dava ve hizmet odaklı katılmışsanız verilen her göreve her zaman hazır olmalısınız. Partimin bugüne kadar bana vermiş olduğu hiç bir görevden geri durmadım ve layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Partim şimdi de belediyecilik tecrübelerimizden de yola çıkarak yapabileceğimizi düşünerek böyle bir görevi bize verdi. Biz de belediyelerimizin ve halkımızın yanında yer alarak en güzel hizmetin sunulmasına katkı sunmaya çalışacağız" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.