GEBZELİ ENES AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Spor 10.08.2021 - 16:43, Güncelleme: 10.08.2021 - 16:43
 

GEBZELİ ENES AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Avrupa şampiyonası için hazırlıklarını son sürat devam ettiren Gebze Sevindikspor Kulübü, 10 - 20 Ağustos 2021 tarihinde Bosna Hersek’te yapılacak olan üst minikler Avrupa boks şampiyonasında Kocaeli ve ülkemizi temsil edecek.. SEVİNDİK BOSNA-HERSEK'TE  Kulübün başarılı boksörlerinden Enes Köroğlu 90 kg milli takımda şampiyonluk için mücadele edicek. Sevindikspor kulüp başkanı Gökhan Bayramoğlu yaptığı kısa açıklamada "Sporcumuz Enes köroğluna güveniyoruz sporun tüm branşlarına ve boks a önem vermenin eserlerini görmeye devam edeceğiz milli takımın değişik kategorilerde yer almak için yeni enesler sırasını bekliyor boks milli takımda bulunan tüm sporcu ve antrönlere başarılar diliyorum ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini inanıyorum" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Avrupa şampiyonası için hazırlıklarını son sürat devam ettiren Gebze Sevindikspor Kulübü, 10 - 20 Ağustos 2021 tarihinde Bosna Hersek’te yapılacak olan üst minikler Avrupa boks şampiyonasında Kocaeli ve ülkemizi temsil edecek..

SEVİNDİK BOSNA-HERSEK'TE 
Kulübün başarılı boksörlerinden Enes Köroğlu 90 kg milli takımda şampiyonluk için mücadele edicek. Sevindikspor kulüp başkanı Gökhan Bayramoğlu yaptığı kısa açıklamada "Sporcumuz Enes köroğluna güveniyoruz sporun tüm branşlarına ve boks a önem vermenin eserlerini görmeye devam edeceğiz milli takımın değişik kategorilerde yer almak için yeni enesler sırasını bekliyor boks milli takımda bulunan tüm sporcu ve antrönlere başarılar diliyorum ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini inanıyorum" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.