AK PARTİ GEBZE YÖNETİMİNDE NEVZAT GÜLMEN FARKI

19.01.2021 - 22:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE YÖNETİMİNDE NEVZAT GÜLMEN FARKI

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl yöneticisi Halil İbrahim Arslan, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş'ın katılımları ile gerçekleştirildi.. Pandemi süreci ve koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Gebze Belediyesine ait Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen toplantıdan yansıyan fotoğraf karelerinde Başkan Recep Kaya konuşurken koltuklarda oturan yönetim kurulu üyelerinden sadece Nevzat Gülmen'in dikkatli bir şekilde deftere notlarını aldığı dikkatelrden kaçmadı.. Malum Ak Parti Gebze Halkla İlişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen aynı zamanda emekli bir öğretmen ve sanıyoruz toplantılarda bu not alma alışkanlığı meslekei bir alışkanlık..  

KOCAELİ HABERİ AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl yöneticisi Halil İbrahim Arslan, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş'ın katılımları ile gerçekleştirildi..

Pandemi süreci ve koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında Gebze Belediyesine ait Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen toplantıdan yansıyan fotoğraf karelerinde Başkan Recep Kaya konuşurken koltuklarda oturan yönetim kurulu üyelerinden sadece Nevzat Gülmen'in dikkatli bir şekilde deftere notlarını aldığı dikkatelrden kaçmadı..

Malum Ak Parti Gebze Halkla İlişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Nevzat Gülmen aynı zamanda emekli bir öğretmen ve sanıyoruz toplantılarda bu not alma alışkanlığı meslekei bir alışkanlık..  
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.