AK PARTİ GEBZE YİNE SONA KALDI

Siyaset 18.07.2020 - 23:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE YİNE SONA KALDI

AK Parti İlçe kongrelerini tarihi netleşti. Genel Merkeze gönderilen kongre takvimi onaylandı. Yeni takvime göre Kongreler 5 Eylül’de Derince’de başlayacak. Her kongre döneminde olduğu gibi son kongre ise 11 Ekim Pazar günü Gebze’de yapılacak.  İŞTE İLÇE KONGRE TARİHLERİ; Derince: 5 Eylül Cumartesi Başiskele: 6 Eylül Pazar Gölcük: 12 Eylül Cumartesi Çayırova: 13 Eylül Pazar Kandıra: 16 Eylül Çarşamba Darıca: 20 Eylül Pazar Dilovası: 27 Eylül Pazar İzmit: 3 Ekim Cumartesi Körfez: 4 Ekim Pazar Gebze: 11 Ekim Pazar

AK Parti İlçe kongrelerini tarihi netleşti. Genel Merkeze gönderilen kongre takvimi onaylandı. Yeni takvime göre Kongreler 5 Eylül’de Derince’de başlayacak. Her kongre döneminde olduğu gibi son kongre ise 11 Ekim Pazar günü Gebze’de yapılacak. 

İŞTE İLÇE KONGRE TARİHLERİ;

Derince: 5 Eylül Cumartesi
Başiskele: 6 Eylül Pazar
Gölcük: 12 Eylül Cumartesi
Çayırova: 13 Eylül Pazar
Kandıra: 16 Eylül Çarşamba
Darıca: 20 Eylül Pazar
Dilovası: 27 Eylül Pazar
İzmit: 3 Ekim Cumartesi
Körfez: 4 Ekim Pazar
Gebze: 11 Ekim Pazar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.